Screen inovators 200px

Mooie lifestyle innovaties

Screen Innovations

Screen Innovations is in 2003 begonnen met de intentie om het landschap van projectieschermen te veranderen. Ze willen simpelweg dat iedereen eigenaar kan zijn van een perfecte projectie ervaring, onafhankelijk van de kamer waar het in moet of het budget dat men heeft. Dit heeft over de jaren heen geresulteerd in een breed assortiment van innovatieve projectieschermen. Van schermen zonder rand (Zero Edge) naar schermen met uitzonderlijk hoge contrastwaarde (Black Diamond) tot schermen die lijken te zweven in de ruimte (Zero-G).

 

“The sky is not the limit” voor Screen Innovations. Screen Innovations heeft als enige fabrikant van projectieschermen een scherm in het International Space Station (ISS). In 2015 werd er in opdracht van NASA de ISS ViewScreen ontwikkeld en letterlijk gelanceerd in de ruimte.

 

In een markt die lijkt stil te staan lukt het Screen Innovations steeds weer de wereld te verbazen met nieuwe ontwikkelingen op sprojectiecherm gebied. Hun doel is het creëren van de beste, meest unieke en innovatieve kijkerservaring.

Voor meer informatie bezoek hier de Screen Innovations website