pulse eight 200px

Kwaliteit “made in Britain”

Pulse-Eight

Pulse-Eight zijn bekroonde ontwikkelaars en fabrikanten van video-/audiocontrole- en distributiesystemen die geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Gevestigd in het VK ontwerpen en produceren ze al sinds 2010 hun eigen systemen.

 

Pulse-Eight is gespecialiseerd in HDBaseT-videomatrixen onder het merk 'neo by Pulse-Eight'. Deze range omvat een volledig productportfolio van HDBaseT- en HDMI-producten waaronder HDBaseT-extenders en HDBaseT-splitters. Pulse-Eight is trots op het ontwikkelen van ultramoderne hardware en software. Zo waren ze als eerste op de markt met een “C-Class” HDBaseT-extenderset die geschikt is voor 4K/60, 4:4:4, 8-bit of 4K/60, 4: 2:2, HDR10 tot 100 meter in de vorm van de neo:Ultra Extender

 

In 2018 is de range van HDBaseT Video-distributie uitgebreid met hoogwaardige Audio-distributie door de acquisitie van het Amerikaanse bedrijf Zektor. Hierdoor heeft Pulse-Eight de mogelijkheid gecreëerd om hun klanten een totale oplossing voor Video- en Audiodistributie aan te bieden en deze volledige te integreren.

Voor meer informatie bezoek hier de Pulse-Eight website