Luxul 200px

Simpelweg verbonden  

Luxul

Luxul is een toonaangevende fabrikant van eenvoudig te installeren professionele IT-netwerk oplossingen voor de Domotica- en AV-installateur. De Luxul producten zijn speciaal ontwikkeld voor Domotica- en AV-installatie in zowel residentiële als commerciële omgevingen. De Luxul producten hebben specifieke AV-functionaliteit die erg gewaardeerd wordt. Zo zijn er Switches met connectoren op de achterkant zodat het rek er netjes uit blijft zien en zijn de high-end Switches gecertificeerd om vlekkeloos samen te kunnen werken met verschillende fabrikanten van AVoverIP systemen.

 

De Luxul familie biedt een complete lijn met oplossingen van Switches, Wireless Access Points, Routers en Roaming controllers die het installeren en uitrollen van een IT-netwerk eenvoudiger maakt. Dit resulteert in een schaalbaar netwerk dat tegelijkertijd ook nog krachtig en eenvoudig om te configureren is.

 

Met Luxul kan de installateur een ultiem IT-netwerk creëren zonder de complexiteit waarmee netwerken normaal gesproken geassocieerd worden.

Voor meer informatie bezoek hier de Luxul website