Lutron 200px

Slimme oplossingen voor iedere woning

Lutron

Lutron Electronics is de marktleider in lichtregelingen en geautomatiseerde zonweringsoplossingen. Van dimmers voor in huis tot slimme verlichtingsbeheersystemen voor hele gebouwen. Lutron Electronics biedt meer dan 15.000 producten en wordt verkocht in meer dan 100 landen.

 

Lutron ontwikkeld en maakt systemen om mensen in hun eigen huis comfortabel en veilig te laten voelen. De Lutron systemen worden overal toegepast, van éénkamer appartementen tot paleisachtige huizen, zoals bijvoorbeeld in het Witte Huis of in Windsor Castle.

 

RA2 Select is een nieuw controlesysteem voor verlichting en zonwering voor het hele huis, ontworpen voor de drukke elektricien en installateur. Met zijn eenvoudige, snelle en flexibele systeemarchitectuur biedt RA2 Select smart home-mogelijkheden, gepersonaliseerde bediening en extra gemak en gebruiksgemak voor de huiseigenaar, terwijl het de installateur eenvoudige installatie en schaalbaarheid biedt.

 

Individuele dimmers creëren met één druk op de knop een gezellige sfeer, of kunnen vanuit de auto worden bediend om de verlichting aan te doen als je het huis nadert. Groepen dimmers kunnen op afstand worden bediend vanaf een mobiele telefoon, touchscreen of universele afstandsbediening.

Voor meer informatie bezoek hier de Lutron RA2 Select website