Lilin 200px

Innovatie, vooruitgang, perfectie

LILIN

LILIN bestaat al sinds 1980 en is een Taiwanese fabrikant van IP-video bewakingssystemen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Domotica industrie en hierdoor eenvoudig met systemen te integreren zijn. Met één enkele driver voor al hun camera's en één enkele driver voor alle NVR-modellen zijn de bewakingssystemen van LILIN te integreren met de meest vooraanstaande Domotica systemen zoals Crestron, Control 4, Savant, RTI, Elan en URC. De ontwikkeling van deze software drivers is alleen mogelijk door professionele driverontwikkelaars waardoor de kwaliteit en compatibiliteit hiervan gewaarborgd blijft.

 

Deze stuurprogramma's bieden een volledige controle van pan-, tilt- en zoombedieningen, evenals het bekijken van MJPEG- of H.264 en H.265-streams op een iPad, iPhone of Android apparaat. Kortom alle bedieningsfunctionaliteit die de klant nodig heeft.

 

Het NVR-stuurprogramma biedt een complete set commando’s, waardoor de gebruiker gemakkelijk door de schermmenu's kan navigeren en opgenomen camerabeelden kan bekijken. Met een LILIN bewakingssysteem zijn al uw eigendommen veilig.

Voor meer informatie bezoek hier de Lilin website