autonomic 200px

Jouw muziek…….overal

Autonomic

Autonomic Controls is de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van gebruiksvriendelijke, hoge resolutie, multi-zone audio streaming oplossingen speciaal ontwikkeld voor de Domotica- en AV-installateur. Autonomic heeft de missie om de luisteraar altijd de beste entertainmentervaring te geven, inclusief hoge resolutie audio ondersteuning tot 24 bit/192KHz, waar in huis je ook bent. Zijn award winnende mediaservers en integraties met controle oplossingen zijn de industriestandaard voor het bedienen van en luisteren naar Spotify, Deezer, Tidal, TuneIn en vele andere streaming audiodiensten.

 

Naast de ondersteuning van streaming diensten staat Autonomic in de Domotica-industrie ook bekend om de vele “third-party” integraties. Zo integreert Autonomic moeiteloos met onder andere Crestron, Control 4, Savant, RTI, Elan en URC en natuurlijk heeft het ook een eigen App om met een iPad, iPhone of Android apparaat het systeem op een intuïtieve manier te bedienen.

 

Professionele Domotica en AV-installateurs vinden met Autonomic dé oplossing waarbij de nieuwste en meeste gewilde digitale streaming diensten en hoge kwaliteit audio samenkomen!

Voor meer informatis bezoek hier de Autonomic website