Mirage OS 6.6 en 7.2 van Autonomic nu beschikbaar

Ervaar de verbeterde prestaties

De Introductie van Mirage OS 6.6 voor alle eSeries MMS-modellen biedt verbeterde zoekfunctionaliteit en prestaties in veel van onze ondersteunde streamingdiensten.

Gebruikers kunnen nu eenvoudiger zoeken binnen elke streamingsdienst en geeft het beste zoekresultaat per categorie weer (b.v. Topartiest, Topalbum, Topafspeellijst en Topnummer). Dit beperkt het aantal benodigde handelingen, waardoor het gemakkelijker en sneller wordt om muziek af te spelen.

Voor eSeries MMS-systemen met een Advanced Music Bridge (AMB-1), is Mirage OS 7.2 nu beschikbaar om dezelfde verbeterde ervaring van de Mirage OS 6.6 te leveren, maar dan inclusief extra verbeteringen voor Apple Music en Calm Radio diensten die door de AMB-1 toegankelijk worden gemaakt. Zodra de firmware-update is gestart, pusht de MMS de update automatisch naar de AMB-1 en wordt deze ook direct geüpdatet.

Bekijk de hier de release-opmerkingen die beschikbaar zijn voor Mirage OS 6.6 en 7.2. Deze update kan gedaan worden door in te loggen op de Dealer Zone (via remote management) of lokaal via de MMS configuratie instellingen via een wegbrowser en het tabblad “Firmware”.

Mocht u nog geen Autonomic account hebben, registreer u dan eerst.


Voor meer informatie over het WHD en hun producten, neem contact op met AV Benelux via mark@avbenelux.com of +31 495 84 32 84.

Posted in