AV Benelux voegt WHD toe aan portfolio

AV Benelux voegt gerespecteerd Duits bedrijf voor commerciële audiosystemen en oplossingen toe aan hun portfolio

AV Benelux is erg verheugd u mede te kunnen delen dat vanaf nu het bedrijf “Wilhelm Huber + Söhne GmbH”, beter bekend als WHD, onderdeel uitmaakt van onze portfolio!

WHD is een gerespecteerd 90 jaar oud Duits familiebedrijf. Het wordt vandaag de dag gerund door de kleinzoon van de oorspronkelijke oprichter. WHD levert een compleet portfolio van innovatieve audio oplossingen die geschikt zijn voor een breed scala aan commerciële omgevingen. Of u nu audiosystemen nodig heeft voor hotels en restaurants, winkels, maritieme omgevingen, musea of commerciële gebouwen, of zelfs voor grote projecten zoals de beroemde ALLIANZ ARENA in München (met meer dan 5000 WHD-luidsprekers), zij kunnen leveren wat u nodig heeft uw project succesvol af te kunnen ronden.


ALLES IN EIGEN BEHEER

WHD is gevestigd in het Zuid-Duitse Deisslingen, waar ze hun eigen fabriek, magazijn, kantoren en ontwikkelafdeling allemaal op één locatie hebben. Daar bedenken en vervaardigen ze het merendeel van hun producten in hun eigen fabriek. Als modern, verticaal geïntegreerd bedrijf hebben ze veel faciliteiten in huis waaronder prototyping, lakspuiterij, soldeermachines, assemblage en zelfs kartonproductie. Dit maakt een hoog niveau van efficiëntie, betrouwbaarheid, kwaliteitscontrole en hoge geluidskwaliteit mogelijk. En het geeft de mogelijkheid om producten, waar nodig, aan te passen aan de behoeften van de klant. Misschien heeft u wel twintig waterdichte luidsprekers nodig voor op een jacht, in citroengeel gespoten om zo te passen bij de details van het jacht? Ja, dat kunnen ze!


FASCINERENDE OPLOSSINGEN

WHD ontwikkelt en produceert fascinerende audio-oplossingen om mensen te inspireren en te laten genieten van muziek, geluidskwaliteit en design op elke locatie en in de meest uiteenlopende toepassingen. 


Voor meer informatie over het WHD en hun producten, neem contact op met AV Benelux via mark@avbenelux.com of +31 495 84 32 84.

Posted in