Russound versterkt de ambiance

Russound bestaat al sinds 1967 en heeft in de 55 jaar van hun bestaan een naam gevestigd als een fabrikant van innovatieve, betrouwbare en stabiele audio oplossingen. Veel installateurs die ervaring met Russound hebben zullen dit beamen. Russound heeft een groot assortiment van audio versterkers (A en D-serie), multi-room audio distributiesystemen (MCA-serie) en audio streamers (MBX-serie). 
 
Om u de mogelijkheid te bieden kennis te maken met de veelzijdige oplossingen van Russound geven we nu tijdelijk meer marge weg! 
 
15% MEER MARGE OP RUSSOUND VERSTERKERS*

2-KANAALS EN MULTI-KANAALS VERSTERKERS

De D-serie van Russound bestaat uit een 2-, een 8- en 16-kanaals versterker die toegepast kunnen worden in een breed scala van projecten en applicaties.

2-kanaals versterkers

De D250LS is een 2-kanaals, kost effectieve, half 19” rack versterker met 50 watt per kanaal (150 watt bridged) en drie power opties; 1) altijd aan 2) power sense, de versterker schakelt aan en uit wanneer er een bron signaal aangeboden wordt en 3) via een externe 12V trigger bijvoorbeeld vanuit een Controle of Domotica systeem. De A2100 is een 2-kanaals digitale versterker met vergelijkbare functionaliteit als de D250LS maar met een vermogen van 100 watt per kanaal (200 watt bridged) en een line output.

D250LS
A2100

Multi-kanaals versterkers

Russound heeft een tweetal multi-kanaals versterkers; de 8-kanaals D850 en de 16-kanaals D1650. Beide uitermate geschikt als eindversterker in combinatie met een audiomatrix als een 4-zone of 8-zone audio distributie oplossing. Beide versterkers hebben een vermogen van 50 watt per kanaal bij 8 Ohm (80 watt@4Ohm, 160 watt bridged) en de mogelijkheid om een lokale of een “globale” bron, die in alle zones afgespeeld kan worden, aan te sluiten. Daarnaast is iedere zone apart in en uit te schakelen door middel van een 12V trigger of auto sense functie.

FUNCTIES D850 & D1650
D850
D1650

MULTIROOM AUDIO DISTRIBUTIE SYSTEMEN

De producten die een groot aandeel hebben in het succes van Russound zijn hun geavanceerde multi-room audio distributiesystemen. Dit zijn oplossingen die als een stand-alone systeem via de Russound App, met Russound keypads of de nieuwe XTS7 touchscreen bedient kunnen worden. Maar deze integreren ook perfect met bijvoorbeeld Control4, RTI, URC, Fibaro en zelfs KNX Domotica systemen. De MCA-serie bestaat uit twee audio matrixen; een 6×6 en een 8×8. Daarnaast kun je het systeem ook nog uitbreiden met Bluetooth ontvangers (BTC-2x) die het mogelijk maken om in iedere ruimte je eigen muziek te kunnen streamen.

MCA-66
MCA-88
BTC-2X BLUETOOTH MODULE
DE NIEUWE XTS7 TOUCHSCREEN

AUDIO STREAMERS

De range bestaat uit twee (Wifi-)streaming apparaten; de MBX-PRE en de MBX-AMP waarbij de PRE enkel een streamer is en de AMP een ingebouwde eindversterker heeft. Beide apparaten hebben een ongelofelijk uitgebreid scala aan streaming diensten; Spotify, Tidel, Deezer, TuneIn, etc. maar ondersteunen ook Airplay2 en hebben ze een ingebouwde Google ChromeCast. Daarnaast hebben ze veel aansluitmogelijkheden: Analoog en digitaal optische in- en uitgangen, Trigger uit en USB. Voor de MBX-AMP komt daar dan ook nog een subwoofer uitgang en een IR ingang bij. Ook de MBX kan bedient worden via de Russound App, met Russound keypads of de nieuwe XTS7 touchscreen

MBX-PRE
MBX-AMP AANSLUITMOGELIJKHEDEN

* Op alle versterkers uit voorraad, t/m 30 november 2022 en zolang de voorraad strekt

Voor meer informatie over de Russound producten en aanbieding, neem contact op met AV Benelux via mark@avbenelux.com of +31 495 84 32 84