Pontis 3-fase Audio Adapter – Sonos revolutie op rails

AV Benelux is sinds kort de verdeler van de Pontis 3-fase rail audio adapter. Dit unieke product van Trackrail Solutions maakt het mogelijk om een Sonos One of One SL eenvoudig te installeren aan een 3-fase spanningsrail. Dit geeft maximale flexibiliteit, gebruiksgemak en de beste audiokwaliteit aan de gebruiker en optimaal installatiegemak voor de installateur! Daarnaast zorgt de Pontis Adapter, verkrijgbaar in de kleur van de Sonos speaker, ook voor een elegante afwerking waar de klant van onder de indruk zal zijn.


TOEPASSINGEN

Het toepassen van 3-fase spanningsrails in bedrijfspanden groeit erg hard. Steeds vaker ziet men de voordelen en het gemak van trackrailverlichting en ook audio verdient een plaatsje aan de 3-fase spanningsrail. De Pontis adapter werkt met alle 3-fase rails, waaronder die van bekende merken als Global, Klemko, Nordic, Powergear, SLV, Eutrack en Ivela. De adapter voorziet in de Sonos voeding en omdat deze overal aan de rail geplaats kan worden is een aanpassing aan de ruimte indeling eenvoudig te maken. Modulair audio toevoegen of verplaatsen zonder schroef en breekwerk, Pontis maakt het mogelijk!

PONTIS 3-FASE AUDIO ADAPTER GEINSTALLEERD IN EEN WINKEL

De Pontis kan overal gebruikt worden waar een 3-faserail hangt of komt te hangen. Hij komt optimaal tot z’n recht in ruimtes waar je wel wilt genieten van de muziek die je streamt, maar waar je liever geen speakers aan de muur of op de grond wilt hebben zoals winkels, horecagelegenheden, kantoren, fitnessruimtes, kunstgalerijen of musea.

DE TOEPASSINGSGEBIEDEN VOOR DE PONTIS ZIJN EINDELOOS

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Met de Pontis hoeft er niet meer in muren of plafonds geboord te worden. Eenvoudig mount it, click it, play it! De Pontis audio adapter kan binnen enkele minuten zeer eenvoudig gemonteerd en geïnstalleerd worden. Alle benodigdheden voor de installatie zijn in de verpakking inbegrepen.

BEKIJK HIER DE INSTALLATIEVIDEO, ZO GEMAKKELIJK IS HET!

Interesse in de Pontis 3-fase audioadapter? Neem contact op met AV Benelux via mark@avbenelux.com of +31 495 84 32 84.