Nieuwe Autonomic Control Drivers beschikbaar voor eSeries MMS en Amplifiers

Autonomic is de marktleider in High-res audio streaming oplossingen en heeft volledig geïntegreerde Spotify functionaliteit. Dit maakt het mogelijk om via het touchpanel van het Domotica systeem Spotify accounts, playlist en favorieten te selecteren en af te spelen. Dit elimineert het vervelende “springen” van en naar de Spotify App.

De mate van vergaande en perfecte integratie met de meest vooraanstaande Domotica controlesystemen is één van de sterktes van Autonomic. Autonomic heeft de control drivers van deze systemen nu geüpdatet.

Het team van Autonomic ingenieurs ontwikkelt de drivers voor de Domotica systemen intern om er zo voor te zorgen dat de programmering eenvoudig blijft en dat al de nieuwste functies beschikbaar zijn.

Hier beneden vindt u al de informatie van de driver updates


Vereenvoudigde Setup met Versie 6.6.8

De nieuwste Control4 driver vereenvoudigt het programmeren en instellen van de eSeries MMS-modellen, waarbij de MCP driver automatisch “instance” drivers installeert. De driver voegt ook ondersteuning toe voor Apple Music*, Calm Radio* en SoundMachine, en verbetert de algehele prestaties en stabiliteit.

Download hier Control4 driver versie 6.6.8

Nieuwe Crestron Home Driver voor Mirage Digital Amplifiers

De nieuwe Crestron Home-driver biedt volledige ondersteuning van alle eSeries matrixversterkers tot 40 audiozones en 32 ingangen. Integreer naadloos meerdere versterkers met behulp van onze gepatenteerde eAudioCast audio over IP-technologie.

Lees hier de Creston Integration guide

Bekijk hier een video van de Driver setup

Werkt met Apex 10.4 en Integration Designer 11

De nieuwe RTI Driver werkt met de laatste RTI-software, waaronder RTI Integration Designer Apex 10.4 en Integration Designer 11. Het bevat voorgeprogrammeerde bundels die alle functionaliteit van de userinterface ondersteunen. Daarnaast is de ondersteuning voor Apple Music en Calm Radio toegevoegd die beschikbaar zijn via de Advanced Music Bridge en Mirage OS 7.0 of hoger.

Download hier RTI driver versie 20.3.0

Apple Music & Calm Radio ondersteuning toegevoegd

Door het toevoegen van een Advanced Music Bridge (AMB-1) aan een eSeries MMS-model, kunnen Elan-gebruikers nu genieten van de functies van Mirage OS 7.0, inclusief native Apple Music en Calm Radio.

Meer informatie over de AMB-1

Savant SMS update

Voor ondersteuning van oudere Savant SMS A-serie apparaten, biedt Autonomic een SMS-licentie-upgrade om naar de nieuwste beschikbare firmware te upgraden. Dit kan problemen met Flash, Pandora, Spotify en andere streamingdiensten oplossen.

Meer informatie over de SMS update


Alle beschikbare drivers zijn te downloaden via de support pagina (login vereist) op Autonomic.biz of op de product pagina’s onder “Documents”. Nog geen dealer? Klik op de link beneden om u te registreren.

Vraag hier een dealer login aan

Integratie Partners Autonomic


Voor meer informatie over Autonomic , neem contact op met AV Benelux via 

mark@avbenelux.com of +31 495 84 32 84.

Posted in