Stream Apple Music via de nieuwe Autonomic Advanced Music Bridge

Autonomic heeft interessante nieuwe functies voor het Autonomic eSeries-systeem aangekondigd. Via de nieuwe Advanced Music Bridge en Mirage OS 7.0 is het mogelijk om met ieder bestaand Mirage Media Streamer van de eSeries twee streams van Apple Music toe te voegen. Daarnaast levert de AMB extra processing power om op toekomstige nieuwe functionaliteit voorbereid te zijn.


De Advanced Music Bridge werkt samen met alle eSeries Mirage Media Servers (modellen MMS-5e, MMS-3e en MMS-1e) en is nodig om de volgende generatie functies beschikbaar te maken in Mirage OS 7.0. Voeg de AMB naadloos toe aan elk nieuw of bestaand eSeries-systeem via plug-and-play. 

  • Compatibel met alle eSeries MMS modellen
  • Ontgrendelt nieuwe functies van Mirage OS 7.0
  • Ondersteunt twee Apple Music netwerkstreams
  • Voegt Calm Radio-muziekservice toe
  • Verhoogt het tracklimiet in de lokale bibliotheek naar 200K
  • Eenvoudige configuratie via de eSeries MMS-configuratiepagina  

Voeg twee netwerk streams van Apple Music toe met de volledige browse en zoek mogelijkheden via alle bekende controle systemen (Crestron, Control4, RTI, Savant, URC, etc….) 

Muziek voor een ontspannende dag. Voeg je gratis of premium Calm Radio account toe aan de MMS om zo van deze ontspannende muziek te genieten. 

Breid je muziekbibliotheek uit. De AMB verhoogt de processing power en breidt het aantal lokale tracks van de eSeries MMS uit van 40K naar 200K.


OS 6.4 UPDATE

Naast de Advanced Music Bridge en OS 7.0 update heeft Autonomic ook voor al de bestaande MMS systemen een update beschikbaar. OS 6.4 geeft ondersteuning voor de AMB als u deze in de toekomst aan zou willen schaffen. Daarnaast zijn hierin vele verbeteringen doorgevoerd om het systeem en de streaming services nog stabieler te maken.

Deze update kunt u uitvoeren via de MMS configuratie webpagina of via de Autonomic dealer zone waar uw apparaten geregistreerd zijn. De dealer zone kunt u hier vinden (registratie vereist).

AUTONOMIC FUNCTIEOVERZICHT IN 30SEC