LILIN introduceert nieuwe range van kosteneffectieve camera’s en NVRs

LILIN zal de komende maanden een nieuwe, scherp geprijsde camera- en recorderrange op de markt brengen. De Taiwanese fabrikant heeft privacy en security hoog in het vaandel staan en is geliefd bij (Domotica)installateurs door de eenvoudige integratie en compatibiliteit met systemen zoals Control4, Crestron, RTI, Savant, ELAN en vele anderen. Het nieuwe E-serie assortiment bestaat uit 4 cameramodellen en 3 recorders en wordt exclusief aangeboden via LILIN distributiepartners zoals AV Benelux. De ideale oplossing op instapniveau voor residentiële en commerciële installaties waar kosten een bepalende factor zijn!

KOSTENEFFECTIEF BETEKENT NIET “UITGEKLEED”

Dat deze nieuwe range kosteneffectief is betekent niet dat ze geen geavanceerde functionaliteit hebben. De camera’s uit de E-serie bestaan uit 5 MP IP-camera’s die verkrijgbaar zijn in verschillende turret- en bullet-chassis. Alle modellen zijn ONVIF Profile S, G, T-compatibel en hebben drie gelijktijdige streams, ideaal om op schermen met verschillende resoluties weer te geven. Functies zoals SD-opname, privacymaskering (4 zones), breed dynamisch bereik, digitale ruisonderdrukking en bewegingsdetectie zijn standaard op alle camera’s.

De modellen met vaste lens (E5R4052A en E5R9152A) hebben een groothoeklens van 3,6 mm, een IR-afstand van 30M en bevatten ook ingebouwde microfoons voor audio-opname. De varifocale modellen (E5R4152AX en E5R9252AX) hebben een IR-afstand van 45M met een handmatig instelbare lens van 2,8-12 mm. Voor alle modellen zijn beugels beschikbaar om een ​​nette installatie te kunnen waarborgen.

DOWNLOAD DE SPEC SHEETS VAN DE CAMERA’S HIER

NETWERKONAFHANKELIJKE INSTALLATIE

De NV Recorders zijn verkrijgbaar met 4-, 8- en 16-kanalen en bieden een 4K-opnameresolutie, elk met een interne harddisk met een maximale capaciteit tot 10 TB. Deze recorders hebben een ingebouwde PoE-switch voor een eenvoudige plug-and-play en netwerkonafhankelijke installatie. Het gebruik maken van een PoE-recorder is een kosteneffectieve en eenvoudige oplossing, waardoor kostbare tijd en installatiekosten worden bespaard en er geen extra PoE-switches nodig zijn.

MONITOREN & INTEGREREN 

De NV Recorders worden geleverd met P2P-licenties voor een veilige externe verbinding, evenals LILIN’s gratis DDNS-service die de noodzaak om een ​​duur statisch IP-adres aan te schaffen omzeilt. Via de QR code op de NVR maak je eenvoudig en snel verbinding met de mobiele LILINHome-app die is ontworpen voor een gebruiksvriendelijke ervaring en heeft de mogelijkheid om opnames naar uw mobiele apparaat te downloaden

BEKIJK HIER EEN DEMO VAN DE EENVOUDIG TE GEBRUIKEN LILIN APP

Met één enkele driver voor al hun camera’s en één enkele driver voor alle NVR-modellen zijn de camerasystemen van LILIN eenvoudig te integreren met de meest vooraanstaande Domotica systemen zoals Crestron, Control 4, Savant, RTI, Elan en URC. Deze stuurprogramma’s bieden een volledige cameracontrole van pan-, tilt- en zoombedieningen, evenals het bekijken van MJPEG- of H.264 en H.265-streams op een iPad, iPhone of Android apparaat. Of natuurlijk op het display van het desbetreffende Domotica systeem. Kortom alle bedieningsfunctionaliteit die de klant nodig heeft.

Voor meer informatie over de nieuwe LILIN camera’s of NVR’s of over LILIN in het algemeen, neem contact op met AV Benelux via mark@avbenelux.com of +31 495 84 32 84.

Posted in