APEX gemotoriseerde TV Beugel – De nieuwe referentie

APEX is de revolutionaire geluidloze gemotoriseerde muurbeugel van Nexus21. De APEX combineert functionaliteit, een strakke vormgeving en het gevoel van exclusiviteit. Hiermee ervaart u de perfecte kijkpositie voor uw TV. De kijker kan de beste hoek of positie van het TV-scherm, door middel van de 3 voorkeurstanden, instellen met één druk op de knop. Op of in de wand plaatsen; het maakt niets uit voor de eenvoud van installatie.

APEX zet de nieuwe referentie voor gemotoriseerde TV muurbeugels! Het dunste installatieprofiel ooit,  “Smart Drive”-technologie die het mogelijk maakt de TV ook manueel te bewegen zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de motor, IP (of IR en droog contact) bediening voor naadloze integratie met Domotica systemen en de muisstille motoren. De 10-jaar fabrieksgarantie bewijst de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van al de Nexus21 producten. Alle Nexus21 producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten.

De Nexus21 APEX gemotoriseerde TV Beugel in aktie

Meer weten over de APEX gemotoriseerde TV Beugel, neem dan even contact op met uw AV Benelux Sales Manager.

Posted in