Autonomic verbetert Crestron Home ervaring

Autonomic audio streamers staan bekent om hun snelle en nagenoeg “native” integraties met de meest voorkomende Domotica systemen in de industrie. Domotica systemen als Crestron, Control4, RTI, Savant, URC, Elan en KNX hebben Autonomic al sinds lange tijd omarmd voor hun snelle en betrouwbare integratie met hun systemen.

Om daar voor het Crestron Home systeem nog een schepje boven op te doen hebben ze de toegang tot de favorieten en afspeellijsten toegevoegd aan hun Crestron Home driver. In samenwerking met het software development bedrijf Control Programming LLC is er een nieuwe driver beschikbaar om de Crestron Home-ervaring te verbeteren bij het integreren van een MMS-muziekserver in een Crestron Home-systeem. Naast de mogelijkheid om direct te browsen, hebben Crestron-integrators nu ook de mogelijkheid om favorieten en afspeellijsten uit de MMS op te roepen. Dit versnelt de toegang voor het afspelen van muziek vanuit de Crestron Home UI aanzienlijk. Gebruikers kunnen eenvoudig hun muziekfavorieten maken en ze gemakkelijk oproepen via Quick Actions of de nieuwe favorietentegel op de Home/Room-pagina.

De driver is voor alle Crestron Home-integrators rechtstreeks en gratis beschikbaar vanuit de Crestron Home Setup onder “Apparaten koppelen” voor alle CP4+-processors. Selecteer daar “Drivers”, “Media Player” en dan “Autonomic” om de functionaliteit aan het systeem toe te voegen.

Meer informatie over hoe deze integratie te doen vindt u op deze Autonomic support pagina’s

Posted in