Lutron RA2 Select nu beschikbaar via AV Benelux

Lutron Electronics is de marktleider in lichtregelingen en geautomatiseerde zonweringsoplossingen. Van dimmers voor in huis tot slimme verlichtingsbeheersystemen voor hele gebouwen. Lutron Electronics biedt meer dan 15.000 producten aan en wordt verkocht in meer dan 100 landen. Daarom is AV Benelux zeer verheugd en blij dat wij vanaf nu dit merk in de Benelux mogen vertegenwoordigen. AV Benelux zal de distributie van het draadloze RA2 Select systeem voor hun rekening nemen.

RA2 Select is een nieuw draadloos controlesysteem voor verlichting en zonwering voor het hele huis, ontworpen voor de drukke elektricien en installateur. Met zijn eenvoudige, snelle en flexibele systeemarchitectuur biedt RA2 Select smart home-mogelijkheden, gepersonaliseerde bediening en extra gemak en gebruiksgemak voor de huiseigenaar, terwijl het de installateur eenvoudige installatie en schaalbaarheid biedt.

Individuele dimmers creëren met één druk op de knop een gezellige sfeer, of kunnen vanuit de auto worden bediend om de verlichting aan te doen als je het huis nadert. Groepen dimmers kunnen op afstand worden bediend of audio kan vanaf een mobiele telefoon, touchscreen of universele afstandsbediening aangestuurd worden. Daarnaast bestaat er natuurlijk, zoals bij alle andere Lutron oplossingen, de mogelijkheid dit systeem naadloos te integreren met vooraanstaande Domotica oplossingen zoals Crestron, Control4, RTI, Savant en vele andere.

Het assortiment RA2 Select bestaat uit een controle hub, een signaal repeater, in-line dimmers, in-line schakelaars, lamp dimmers, 16A relais modules, bewegingssensoren en een breed assortiment aan draadloze Picollo schakelaars en afstandsbedieningen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over het Lutron RA2 Select systeem, vraag ernaar bij uw AV Benelux Sales manager.

Posted in