AV Benelux krijgt de vertegenwoordiging van TDG Audio

The DaVinci Group is een Californisch bedrijf dat in 2012 is opgericht door wereldberoemde “veteranen” op het gebied van Architectonische luidsprekers en een lange geschiedenis hebben in het creëren van iconische producten voor enkele van de bekendste merken in de industrie. Ze maken gebruik van vernieuwende technieken en hun ongeëvenaarde ervaring om producten te ontwikkelen die als ‘best in class’ worden beschouwd. Natuurlijk zijn de beste producten niets zonder de beste service, de levenslange garantie op al hun luidsprekers is hier het bewijs van.

AV Benelux mag vanaf vandaag, met gepaste trots, zeggen dat ze TDG Audio vertegenwoordigen in de Benelux. De range van TDG Audio bestaat uit architectonische inbouwluidsprekers voor in de muur of in het plafond. Met hun good-better-best strategie bieden ze zeer goede oplossingen voor ieder project en ieder budget. Eersteklas materialen en vakmanschap komen samen in bijvoorbeeld de NFC-83, de 8 inch top luidspreker voor in het plafond heeft een TrueformTM Kevlar woofer en een draaibare 1 inch diamant geslepen Titanium tweeter. Hierdoor biedt deze speaker een hoog vermogen en een breed frequentiebereik van 36Hz tot 20KHz.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de luidsprekers van TDG Audio, vraag ernaar bij uw AV Benelux Sales manager.

Posted in