Verminder valse alarmen d.m.v. IVS2.2

LILIN, de Taiwanese fabrikant van IP-video bewakingssystemen, introduceert op hun P2, Z2 en P3 camera’s de geavanceerde IVS2.2 functionaliteit. Zeg vaarwel tegen valse alarmen veroorzaakt door het bewegen van spinnenwebben, dieren, bomen of regen. Als menselijke detectie d.m.v. IVS2.2 is ingeschakeld, zal uw camera alleen een melding geven wanneer een persoon zich door het beeld beweegt.

IVS 2.2 kan op meerdere manieren worden geconfigureerd waardoor de klant veel flexibiliteit heeft het systeem te laten werken volgens hun eisen en wensen. Zo kunnen er gebieden ingesteld worden waarbij er alleen maar een alarm geven wordt wanneer de persoon op een bepaalde plek in beeld beweegt. Ontvang alleen pushmeldingen op geplande tijden. Een persoon die overdag uw voordeur nadert, hoeft mogelijk geen alarm te activeren. Het kan gewoon de postbode zijn, maar u wilt waarschijnlijk wel een melding krijgen wanneer er iemand vroeg in de ochtend of laat in de avond voor uw deur staat.

Bekijk de alarmen terug via de nieuwe LILINHome-app, met een nieuwe, gebruiksvriendelijke interface. Omdat IVS 2.2 in de fabriek moet worden geïnstalleerd, moet het bij het bestellen van elke P2-, Z2- of P3-camera aangegeven worden. Hoe? Vraag het gewoon aan uw AV Benelux Sales Manager!

Posted in