De nieuwe CL-65e TV flip-lift met extensie van Nexus21

Te veel mensen plannen hun leefruimte rond hun TV. Of het nu op een kast staat of aan de muur wordt gemonteerd, het is vaak de eerste vraag die ze zichzelf stellen bij het bedenken van de lay-out: “Nou, waar gaat de TV naartoe?” Deze typische volgorde legt beperkingen op aan het ontwerpproces en de indeling van de woning. Met de Nexus21 CL-65e flip-lift kunt u beginnen met het ontwerpen van de meest ideale opstelling en eindigen met het plaatsen van de TV, niet andersom.

Deze gemotoriseerde TV-plafondlift klapt 95° naar beneden en strekt zich tot 60cm naar beneden uit. De CL-65e biedt plaats aan TV’s tot 65 inch en is perfect voor hoge plafonds. Als het mechanisme volledige uitgeschoven is, komt de onderkant van de TV 147cm van het plafond te zitten. Hierdoor hebben huiseigenaren meer flexibiliteit in het positioneren van de TV. Zodra je stopt met kijken kun je de TV in 40 seconden in het plafond laten verdwijnen met éen druk op de knop.

Nexus21 producten worden verkocht in meer dan 80 landen wereldwijd. In de Verenigde Staten zijn ze de meest verkochte oplossing voor gemotoriseerde TV liften door Domotica installateurs. Alle producten worden gemaakt in de Verenigde Staten en worden gewaarborgd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Mocht u interesse hebben in de afmetingen of inbouwmogelijkheden van de Nexus21 TV lift oplossingen, neem dan contact op met uw AV Benelux Sales Manager.

Posted in